Alle aanbiedingen op één duurzame plek

Aanbiedingen. Het is geliefd woord onder Nederlanders: op zondagavond, wanneer de nieuwe week begint, worden altijd even de reclamefolders gecheckt om te kijken waar deze week de goedkoopste boodschappen gedaan kunnen worden. Toch zijn deze krantjes met aanbiedingen niet altijd even handig. Het kost veel papier en laten we eerlijk zijn: ze vormen niet de mooiste woondecoratie. Gelukkig is er een website waar ik elke dag álle slimste koopjes kan spotten: aanbiedingen.com.

Aanbiedingen voor iedereen

Wat Aanbiedingen.com doet, is het doorzoeken van allerlei verschillende websites. Daarbij gaat het om webshops als Bol.com en prijsvergelijkers als Independer.nl. Op deze manier komen alleen de scherpste aanbiedingen op de site, en hoef jij niet meer doelloos rond te struinen in de winkels. Dat is een ander voordeel: wanneer je een product zo aantrekkelijk vindt dat je ‘m wil kopen, hoef je er niet voor naar de winkel – je klikt gewoon op “Koop product” en je wordt doorgestuurd naar desbetreffende webshop. Een zelfde soort principe zie je bij kledingsites als About You – maar bij Aanbiedingen.com gaat het om de scherpst geprijsde producten. Er zijn verschillende categorieën aanbiedingen, namelijk:

  • Software: dit is vooral gericht op ondernemers. Software voor de boekhouding, urenregistratie of de kassa wordt vergeleken op de beste prijzen.
  • Energie: Aanbiedingen.com kijkt naar de acties van energiemaatschappijen om nieuwe leden te werven. Vaak krijgt een nieuwe klant veel korting, en dat bespaart een hoop!
  • Internet: tegenwoordig heeft iedereen het, maar het kost geld. Ook internetbedrijven doen echter aan aanbiedingen, bijvoorbeeld bij een overstap.
  • Sim only en gsm: er zijn tegenwoordig enorm veel smartphones op de markt. Welke telefoon met welk abonnement moet je nou nemen? En vooral – wat is het goedkoopst?
  • Reizen: een weekendje naar een warmer oord tijdens de winter zie ik wil zitten. Maar wat is de slimste optie? De website geeft achtergrondinformatie over interessante landen en stelt een vergelijker van reisverzekeringen ter beschikking.
  • Besparen: dit is een categorie met allerlei tips om minder geld uit te geven aan bijvoorbeeld water, energie of brandstof. Naast aanbiedingen biedt de site dus extra handvatten om je leven goedkoper in te richten.
  • Acties: de paginamarge loopt hier tot ver in de 200, wat wel aangeeft hoeveel aanbiedingen er zijn – en wat een variatie daarin zit. Van stoelen tot kattenbrokjes: alles komt erop.

Duidelijk is dat Aanbiedingen.com allerlei producten laat zien – ook dingen die niet zomaar in reclamefolders verschijnen. Op een snelle manier kom je zo alsnog op deze kortingen! En soms zijn het niet eens kortingen, maar geeft de site aan dat er producten gratis te verkrijgen zijn. Iets waar Nederlanders altijd van houden, natuurlijk. Daarnaast zie je dat de website niet alleen aanbiedingen weergeeft, maar ook prijsvergelijkers waarmee je zelf de beste keus kunt bepalen. Denk daarbij aan de keuze voor een hotel, hypotheek of telefoonprovider.

Zelf adverteren: het kan

Ben jij een bedrijf met aantrekkelijke aanbiedingen die je aan een zo groot mogelijk publiek wil laten zien? Dan kun je zelf adverteren op Aanbiedingen.com. De tekst wordt zo geschreven dat ‘ie geschikt is voor zoekmachines, wat wil zeggen dat jouw aanbieding hoog in de Google-resultaten komt te staan. De website vraagt hier wel geld voor, maar dit wordt onder andere geïnvesteerd in goede doelen en duurzame projecten. Dit maakt de site nog milieuvriendelijker – iets wat een pré is in deze tijden van verduurzaming. De tijd van reclamefolders is voorbij; wellicht worden de “NEE”-stickers op den duur overbodig. Aanbiedingen.com heeft de toekomst!