Bent u al eens op deze wagyu farm geweest?

Wij zijn onlangs met ons bedrijf naar een wagyu farm geweest. Heel veel mensen die ik dit vertel, hebben nog nooit van een wagyu farm gehoord en dat is ook niet heel verwonderlijk. Het is namelijk zo dat een wagyu farm iets is wat oorspronkelijk niet uit Nederland komt, maar wat je in grote getale kon vinden in Japan. Een wagyu is een bepaald soort koe en deze worden in Nederland gehouden voor hun vlees. Wij hebben een keer een bezoekje gebracht aan een dergelijke wagyu farm omdat wij graag meer van deze koe wilden weten. Bovendien moesten wij een goede vergaderlocatie vinden en toen wij op het internet gingen kijken naar de mogelijkheden, zagen wij dat wij ook terecht konden op de wagyu farm. Vandaar dat wij zijn gaan kijken wat wij hier allemaal aangeboden kregen en wij kunnen u zeggen dat wij een fantastische dag hebben gehad. Wij wilden daarom ook graag even een stukje pennen over onze ervaringen omdat wij van mening zijn dat heel veel bedrijven baat zouden kunnen hebben bij een dergelijke goede vergaderlocatie. Ik nodig u daarom ook uit om na het lezen van deze tekst ook nog even naar de site van dit bedrijf te gaan kijken. Daar kunt u namelijk zien wat u allemaal mag verwachten op deze boerderij en ook kunt u hier terecht wanneer u graag een reservering wilt maken. Ik heb gemerkt dat het heel eenvoudig is om de vergaderruimte te reserveren en bovendien is het ook helemaal niet duur om deze ruimte een dagdeel of zelfs een hele dag te huren. Daar krijgt u vervolgens heel veel voor terug omdat u namelijk op een prachtige locatie ontvangen wordt. Ook kunt u dan alles te horen krijgen over de koeien die u om u heen ziet lopen en ik kan u vertellen dat dat een zeer interessante aangelegenheid is. Aarzel daarom ook niet langer meer en kom snel een keer naar de site van wagyu-farm.nl kijken. Daar kunt u namelijk ook foto’s vinden van de locatie en van de koeien. U zult zien dat u zich in een andere wereld waant. 

Wij konden goed vergaderen op deze wagyu farm

Wij hebben gekeken wanneer wij op deze wagyu farm konden komen vergaderen en wij kregen te horen dat wij altijd langs konden komen. Men zou er dan voor zorgen dat alles voor ons klaar stond. Dat betekende dus dat wij geen koffie of thee mee hoefden te nemen en dat wij zelfs ook nog een maaltijd konden nuttigen wanneer wij dat graag wilden. Dat was heel prettig om te horen en dat was voor ons dan ook alle reden om hier een reservering te maken. 

Wij raden deze boerderij aan!

Mocht u ook op zoek zijn naar een goede vergaderlocatie, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van dit bedrijf te gaan kijken. Daar kunt u zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kortom:

  • Wij hebben hier heel goed vergaderd
  • Alles was tot in de puntjes verzorgd
  • Wij zijn voor een goede prijs geholpen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op wagyu-farm.