Een mouwlengte 7 overhemd koopt u bij Mooi Overhemd

Lange armen hebben hoeft geen probleem te zijn. Echter is het vaak met kleren kopen wel lastig. Zeker bij overhemden is het vaak geen gezicht als de mouwen te kort zijn. Hiervoor heeft u speciale mouwlengte 7 overhemden. Een mouwlengte 7 overhemd is het overhemd met de langst mogelijke mouwlengte die verkrijgbaar is. Een mouwlengte 7 overhemd kunt u eenvoudig aanschaffen bij Mooi Overhemd. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een mouwlengte 7 overhemd en hoe u deze via ons aan kunt schaffen. Daarnaast vertellen wij u ook graag meer over de verschillende varianten van ons mouwlengte 7 overhemd.

Ons mouwlengte 7 overhemd is strijkvrij

Een mouwlengte 7 overhemd is, zoals eerder vermeld, een overhemd met extra lange mouwen. Gemiddeld gezien heeft het mouwlengte 7 overhemd ongeveer 8 centimeter langere mouwen dan de standaard slim-fit pasvorm. Daarnaast zijn de overhemden ook langer qua lengte. Wij hebben daarom ook de focus gelegd op het leveren van hoge kwaliteit van een mouwlengte 7 overhemd voor de langere mannen in de Benelux. Daarnaast komen deze overhemden met nog meer voordelen:

  • Heerlijk te dragen
  • Zachte stof
  • Strijkvrij

Daarnaast is het mouwlengte 7 overhemd in verschillende kleuren, patronen en motieven te verkrijgen. Zo kunnen wij u altijd het leukste en beste mouwlengte 7 overhemd bieden in ons assortiment. Wij hanteren daarbij een zo groot mogelijke voorraad en streven er naar om een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Onze collectie wordt regelmatig aangevuld met een nieuwe collectie. Onze gehele collectie is op onze website te bekijken. Zodra u uw perfecte overhemden heeft gevonden kunt u deze in uw winkelmandje plaatsen. Als u klaar bent met uitzoeken, hoeft u uw bestelling alleen maar af te ronden middels de veilige betaalmethoden. Wij zorgen dan dat uw bestelling in orde wordt gemaakt en naar u wordt verzonden. Als u bij ons een overhemd hebt besteld, is de verzending binnen Nederland altijd geheel gratis! Er worden dus géén verzendkosten in rekening gebracht. De bestelling wordt verzonden binnen 1 tot ongeveer 4 werkdagen. Meestal zal de bestelling de volgende dag in huis zijn, mits u voor 16:00 besteld heeft. U zult altijd op de hoogte gehouden worden wanneer uw bestelling verzonden is. Zo profiteert u bij ons altijd van de beste service en de beste kwaliteit bij iedere bestelling. Onze medewerkers kunnen u tevens te allen tijde helpen bij uw zoektocht naar het perfecte overhemd. Daarnaast kunt u ook nog bij de rest van ons assortiment kijken, waar wij nog andere maten hebben.

Uw bestelling met de grootste zorg verzonden

Mooi Overhemd is uw professionele webshop voor alle overhemden. Wij hebben jarenlange ervaring en een uitgebreid assortiment, waardoor u altijd het perfecte overhemd kunt vinden. Zo hebben wij zowel body-fit als slim-fit overhemden in verschillende mouwlengtes, kleuren, patronen en motieven. Wij verpakken en versturen uw bestelling met de grootste zorg. Zo wordt uw bestelling geleverd in een stevige verzendtas en wordt de bestelling niet door de brievenbus gedaan. Dit om beschadigingen te voorkomen. Tevens profiteert u altijd van gratis verzending binnen Nederland. In België wordt uw bestelling tegen een kleine vergoeding verzonden. Hiermee profiteert u altijd van de laagste prijsgarantie, maar heeft u wel altijd de beste kwaliteit overhemden in huis. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op mooi-overhemd. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om onze producten te kunnen kopen.