Healing bij een therapeut in Tilburg

Mijn buurvrouw merkte al een tijdje dat ik wat gespannen was. Ik zat inderdaad niet zo goed in mijn vel, en toen ze laatst op de koffie kwam begon ze erover. Ik vond het best confronterend, maar ook wel fijn dat ik eindelijk mijn verhaal kwijt kon. Ik had een stressvolle periode gehad op mijn werk, en kon niet meer goed tot rust komen. Daarnaast had ik wat perikelen in de familie die ik op een of andere manier ook niet goed naast me neer kon leggen. Zij raadde me aan eens op zoek te gaan naar een therapeut in Tilburg die me healing kon geven. Ik kende dat helemaal niet, maar ik ben nieuwsgierig van aard en wees haar suggestie niet meteen af. Zij gaf me een website waar ik die week eens op ben gaan kijken. Via energetische-healing.nl las ik voor het eerst wat healing voor je kan betekenen. Ik was na het verhaal van mijn buurvrouw een beetje sceptisch, maar ze had er zelf veel aan gehad. Ik besloot na het doorlezen van de website toch een afspraak te maken bij deze therapeut in Tilburg. Ze was erg aardig en heeft in eerste instantie alleen geluisterd naar mijn verhaal. Ik merkte toen hoeveel onverwerkte emoties ik had. Dat alleen was al de moeite waard. We spraken af om een vervolgafspraak in te plannen en ik ben daarna nog een aantal keren bij deze therapeut in Tilburg langs gegaan om haar healing te ontvangen. Dat was een zeer bijzondere ervaring. Al met al denk ik dat het me goed heeft gedaan. Ik voel me een stuk rustiger en evenwichtiger dan voor de behandeling. Ik zou zeker weer een aantal behandelingen willen als ik het gevoel heb dat ik daar aan toe ben. Het is in elk geval fijn een adres te hebben om een healing te ontvangen, bij iemand die je vertrouwt en die kundig is op het gebied van healings. 

Therapeut in Tilburg zoeken

Er zijn veel verschillende therapeuten in Tilburg. Als je op zoek bent naar een alternatieve therapie zou je eens bij Shanti therapie kunnen kijken in Tilburg. Ook ik kwam hier terecht na een tip van mijn buurvrouw, en kan het je alleen maar aanraden. Alternatieve therapie bij deze therapeut in Tilburg is heel goed te combineren met traditionele vormen van therapie, zoals: 

  • Fysiotherapie
  • Psychotherapie
  • Behandeling voor ziekte, zoals chemotherapie

Omdat energetische healing werkt met energie en het zelfherstellend vermogen van het lichaam is het geen probleem om andere therapie├źn te volgen naast je energetische healing bij je therapeut in Tilburg.

Meer ontdekken over jezelf

Na de behandeling die ik bij mijn therapeut in Tilburg heb ondergaan werd ik me ervan bewust dat ik veel dingen zelf op wilde lossen. Ik heb geleerd meer mensen te betrekken als ik een moeilijke periode heb. Daarnaast weet ik nu dat ik meer voor mezelf op moet komen. Voor mij is dat heel waardevolle informatie. Ik ben dan ook dankbaar dat ik bij deze therapeut in Tilburg terecht ben gekomen. Ook benieuwd naar energetische healing in Tilburg? Kijk dan op de website van mijn therapeut via energetische-healing.nl. Zo kun je zelf kijken of dit iets is wat je aanspreekt. Niet iedereen kan zich vinden in alternatieve geneeswijzen. Gelukkig worden dit soort behandelingen wel steeds vaker vergoed door de zorgverzekering. Hiervoor kun je het beste je eigen polis controleren. Als je vragen hebt kun je altijd even mailen of bellen met Hanneke. Ze staat je graag te woord.