Hypnotherapie het middel om je angsten te overwinnen

Ik was doodsbang. Ik had een ernstig ongeluk van dichtbij gezien. Dit beeld was op mijn netvlies gebrand. Ik droomde er s ’nachts over en bleef het maar voor me zien. Het was heel naar om deze film steeds weer te zien. Ik was doodsbang dat mij ook wat zou overkomen. Het begon ermee dat ik steeds minder naar buiten ging. Maar op een gegeven moment vermeed ik het helemaal. Als ik niet naar buiten ging dan overkwam me niets. Dan was ik veilig en kon niemand me aanrijden of iets anders aandoen. Dit was heel ongezond en dat wist ik ook wel. Maar ik kon het niet meer stoppen, het was een gewoonte geworden om binnen te zitten. Nadat ik een vriendin sprak die haar angsten had overwinnen wist ik dat ik ook iets moest doen. Door de hypnotherapie van de hypnose praktijk kan ik nu weer mijn leven leiden. Ik ben niet meer bang en durf weer naar buiten te gaan. Ik vind het nu zelfs leuk om te wandelen en buiten te zijn.

Door hypnotherapie durf je weer naar buiten te gaan

Ik vond het in het begin doodeng maar door de hypnotherapie voelt het steeds minder eng. De druk voel je niet meer, het is geen groot probleem meer. En de dingen waar je heel bang voor bent worden langzaam steeds minder eng zijn. De angsten worden minder groot en dit zorgt ervoor dat je het leven weer aankan. Dat je weer zin krijgt in je leven en dat je weer dingen durft te doen.

Overwin je angsten 

Ik gun het niemand om zo bang te zijn. Ik weet nog heel goed dat ik mezelf letterlijk opsloot. Als je zo bang bent dat je niet eens meer de straat op durft te gaan is het tijd om hier wat aan te doen. Voel je niet meer eenzaam maar schakel hulp in voor je angsten. Ik was zo bang dat ik maar thuis bleef. Ik bleef binnen zitten en verzon allerlei manieren om niet weg te gaan. Smoesjes verzon ik elke dag, ik kwam overal onderuit. Ik zag geen mens in die maanden, het ging echt niet goed met me. Maar door de hypnotherapie is mijn leven veranderd. Ik kwam erachter wat de oorzaak was van mijn angsten. Hier ging ik mee aan de slag. Hierdoor zag ik het allemaal weer zitten. Nu durf ik weer over straat te lopen zonder hartkloppingen en angstzweet. Ik heb mijn leven weer terug. Waarom heb je hypnotherapie nodig:

  • Overwin al je angsten door deze therapie
  • Verklein al je angsten door hypnotherapie
  • Leer wat de oorzaak is van al je angsten
  • Door de therapie leer je omgaan met je angsten
  • Krijg je leven weer terug
  • Ga aan de slag met je angsten
  • Ga samen aan de slag met onze specialisten
  • Voel je niet meer eenzaam en alleen
  • Zie het leven weer als een groot feest 

Ik durfde de straat niet meer op. Ik zat vastgekluisterd aan huis en niemand kon me helpen. Ik durfde niet meer naar buiten omdat ik bang was dat ik dan niet veilig was. Ik had heftige angsten en deze angsten verlamde me zodat ik niet meer kon genieten. Ik sprak toen een vriendin die door hypnotherapie van haar angsten was verholpen. Toen besloot ik dat het tijd was voor verandering. Door de hypnotherapie van de hypnose praktijk durf ik nu weer over straat te lopen. Ik geniet er steeds meer van. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op hypnose-praktijk.

Lees meer…