Laat uw alimentatie wijzigen als u teveel betaalt

Hebt u het idee dat uw ex-partner niet helemaal eerlijk naar u is? Klopt diens inkomen niet met wat diegene heeft opgegeven? Dat is lastig te bewijzen zonder inzage van diens financiële huishouding. U wilt in ieder geval de alimentatie wijzigen die u iedere maand betaalt aan uw ex en diens kinderen. Gelijk hebt u want u wilt niet lijden onder de financiële lasten. Op alimentatie-wijzigen.nl vindt u het advocatenkantoor dat u hier bij kan helpen. Want Meesters & Meer advocaten en mediators is gespecialiseerd in het alimentatie wijzigen en dat betekent dat u binnen de kortste keren een stuk minder hoeft af te dragen. Meestal komt deze wens trouwens niet voort uit het vermoeden dat uw ex hierover liegt. Meestal zit u zelf in de problemen, bijvoorbeeld omdat u gekort bent of zelfs uw baan bent kwijtgeraakt. Het kan ook zo zijn dat u vanaf begin af aan een te hoge bijdrage betaalt. Ook in dat geval is het verstandig om niet langer te dralen maar om in actie te komen want te veel geld over de balk smijten kan nooit de bedoeling zijn. Het is een behoorlijke stressfactor die uw leven zelfs kan ontwrichten. Natuurlijk wilt u wel degelijk het beste voor uw kinderen. Maar als dit betekent dat u er zelf financieel aan onderdoor gaat dan zullen zelfs uw kinderen begrijpen dat er moet worden ingegrepen. En dat betekent dat u de alimentatie wijzigen wilt. Wij kunnen voor u berekenen wat het bedrag zou moeten zijn en kunnen het bij de juiste instellingen onder de aandacht brengen. Soms is het mogelijk om dit direct te bespreken met de ex en eventueel diens advocaat, soms komt het voor de rechter. Wij nemen het alimentatie wijzigen in ieder geval graag van u over.

Krijgt u juist te weinig? Laat ook dan uw alimentatie wijzigen!

Als u de alimentatie wijzigen wilt omdat u het gevoel hebt juist te weinig te krijgen dan is het uiteraard ook zaak om in actie te komen. Het mes snijdt aan twee kanten en wij willen u natuurlijk ook helpen als u in dit opzicht het slachtoffer bent. U bent waarschijnlijk ook degene die voor de opvoeding van jullie kinderen zorgt. Dat is al een belangrijke taak op zich. We kunnen het ons goed voorstellen dat het daarom niet een optie is om daarnaast fulltime te werken. U kunt wel wat ondersteuning gebruiken, misschien is het niet eens uw schuld dat u bent gescheiden. Genoeg redenen, ongeacht de achtergrond van het verhaal, om het wat breder te hebben. Al was dit enkel omdat u uw kinderen ook wel wat gunt in het leven. Laten we hopen dat uw ex daar net zo over denkt. Wij gaan dit graag na en slepen hem of haar zo nodig voor de rechter. Want laten we eerlijk zijn: uiteindelijk gaat het om het welzijn van uw kinderen. Afijn, klim in de pen en laat ons weten wat u vermoedt en wat u denkt dat wij voor u kunnen betekenen. Dan nodigen we u ongetwijfeld zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Wij werken in heel Nederland en staan dus ook voor u klaar

Wacht niet te lang met het alimentatie wijzigen want dit kunt u maar beter zo snel mogelijk klaarspelen zodat u wat meer lucht hebt.

  • Schrijf ons een mail,
  • Bel ons en vertel ons alles over uw situatie,
  • Of kom bij ons op kantoor langs in Utrecht.

Voor ons is het alimentatie wijzigen een koud kunstje en werken in het hele land.