Langs bij een Drogist in Leiden voor oogdruppels

Afgelopen week moet ik in Leiden zijn voor mijn werk. Ik werk voor een groot bedrijf dat veel verschillende filialen heeft door heel Nederland. Ik werk al vele jaren voor dit bedrijf en vind het erg leuk werk. Een paar jaar geleden werd er aan mij gevraagd of ik wilde helpen met het opzetten van nieuwe filialen. Ik heb in diverse filialen in verschillende plaatsen gewerkt, hierdoor weet ik goed wat er belangrijk is voor een nieuw filiaal. Ik wilde graag meehelpen met dit team, omdat ik dacht dat ik veel kon bijdragen en het helpt om mijn werk afwisselend te houden. Ik woon zelf niet in Leiden en kom uit het oosten van Nederland. Ik wilde wel meehelpen bij het opzetten van dit filiaal, maar wilde niet elke dag heen en weer rijden. Gelukkig kreeg ik te horen dat ik in Leiden kon slapen. Het bedrijf had een appartementen gehuurd voor iedereen die kwam helpen en niet in de buurt woonde. Dit vond ik erg fijn, want ik wilde niet elke dag drie uur in de auto zitten. Tijdens het opstarten moeten we veel uren werken, maar het is leuk om te doen en altijd gezellig. De eerste paar dagen gingen erg goed, maar na de derde dag kreeg ik last van mijn ogen. Ik heb dit wel vaker en gebruik dan oogdruppels die de irritatie verminderen. Deze oogdruppels had ik niet meegenomen en ze lagen nog thuis. Ik hoopte dat ik een drogist in Leiden kon vinden waar ik de oogdruppels kon kopen. Als ik de oogdruppels bij een drogist in Leiden niet kon kopen, dan moest ik naar huis rijden.

Online een drogist in Leiden gevonden

Ik had eerst gevraagd aan een van mijn lokale collega’s of hij een drogist in Leiden kende. Hij wist dat er eentje in de buurt was, maar die was al gesloten. We waren aan het einde van de middag nog aan het werken en we zouden bijna naar huis gaan. Ik hoopte dat ik online een drogist in Leiden kon vinden die nog open was. Ik vond de website drogist-voorschoten, maar zag dat de winkel bijna zou sluiten. Ik belde het nummer op en vroeg of ze mijn oogdruppels hadden. Ze verkochten de oogdruppels die ik nodig had, maar zouden over 5 minuten gaan sluiten. Gelukkig was deze drogist in Leiden zo vriendelijk om iets langer open te blijven, zodat ik de oogdruppels kon ophalen. Ik reed direct naar de winkel en kwam een aantal minuten naar sluitingstijd aan. Mijn oogdruppels stonden al klaar en ik kon meteen afrekenen. Ik vond het erg vriendelijk van de medewerkster, want anders had ik de hele avond last van geïrriteerde ogen. De oogdruppels waren niet duur, zelfs goedkoper dan bij mijn eigen drogist. Toen ik thuiskwam gebruikte ik de oogdruppels en de irritatie werd na een uur minder. Ik heb vaak last van geïrriteerde ogen als het erg stoffig is, dat was deze keer ook het geval.

Geen last meer van mijn ogen

De druppels die ik gekocht had bij Drogisterij de Pauw werkten erg goed, want de volgende dag had ik geen last meer. Later die week had ik nog een aantal producten nodig en ik besloot om weer langs te gaan bij Drogisterij de Pauw. Ook dit keer werd ik weer vriendelijk geholpen en ik kon alles vinden wat ik nodig had. Drogisterij de Pauw is een goede drogist in Leiden

  • Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam
  • Ik kon hier de oogdruppels vinden die ik nodig had
  • De producten zijn goedkoper dan bij mijn eigen drogist