Meld u aan voor aquatherapie in Rotterdam!

Mensen die een ongeluk hebben gehad, of een zware operatie, moeten vaak herstellen aan de hand van therapie. Veel mensen ervaren dit als een zware last en vandaar dat wij u graag willen informeren over de mogelijkheden om aquatherapie in Rotterdam te komen volgen. Wanneer u namelijk voor aquatherapie in Rotterdam kiest, dan zult u merken dat dit een veel minder intensieve behandeling is, zonder dat dit ten koste gaat van de resultaten die u boekt. Wij willen u uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien of u geïnteresseerd bent in aquatherapie in Rotterdam. Heel veel mensen lopen reeds bij onze praktijk en wij zijn er trots op dat wij in de loop der jaren zoveel goede resultaten hebben mogen boeken. Het principe van onze therapieën is heel simpel, doch zeer efficiënt. Wanneer u zich bij ons aanmeldt, nodigen wij u uit om een keer te komen bespreken wat uw klachten zijn. Vervolgens maken wij een behandelplan. Dit plan is altijd geheel op uw individuele situatie afgesteld. U kunt er dan ook zeker van zijn dat wij gericht aan uw klachten gaan werken. U zult merken dat dit de snelste manier is om weer goed te kunnen functioneren. Kijk daarom vandaag nog even op Fitenfysio. Hier kunt u ook een afspraak met ons inplannen.

aquatherapie in Rotterdam is minder intensief dan reguliere therapie

Als bewegen lastig is, dan is het vaak een hele opgave om de juiste oefeningen uit te voeren. Vandaar dat wij zijn begonnen met het geven van aquatherapie in Rotterdam. Wanneer u namelijk in het water bent, heeft u veel minder last van pijn omdat het lichaam niet belast wordt met haar eigen gewicht. Heel veel mensen geven aan dat voor hen aquatherapie in Rotterdam heel goed werkt juist omdat het het lichaam niet belast, maar haar wel versterkt. Zo kunt u bepaalde bewegingen heel goed oefenen waardoor u er zeker van kunt zijn dat u richting herstel gaat. Dit alles gebeurt altijd onder het toeziend oog van onze specialisten. Wij willen u namelijk het beste gunnen en daarom werken wij alleen met mensen die een goede opleiding hebben genoten. Deze mensen zijn er altijd om u van de juiste adviezen te voorzien en zij letten er ook altijd op dat u niet de verkeerde dingen doet. Zo vinden wij het van groot belang dat wij de oefeningen goed doseren zodat u zeker kunt zijn dat u geen verkeerde dingen gaat doen. Kijk daarom snel even op Fitenfysio.nl om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. 

Onze therapie wordt vergoed

Wanneer u bang bent dat u onze therapie niet kunt betalen, is het goed om te weten dat wanneer u extra verzekert bent, de kosten door uw verzekeraar worden vergoed. Kortom:

  • Wij staan voor u klaar om u te helpen 
  • Wij zorgen dat u aan uw herstel kunt werken 
  • Bij ons wordt u altijd begeleid door een deskundige expert

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan u namelijk graag te woord.