Met een geautomatiseerde tijdregistratie heeft u tijd over

Bij het runnen van een bedrijf hoort ook de tijdregistratie voor uw medewerkers. Tijdregistratie kan echter veel tijd kosten als u alles handmatig moet doen. Daarvoor biedt PersoneelsSysteem een goede oplossing. Zij hebben een software ontwikkeld voor tijdregistratie en personeelsplanning, zodat u zich weer kunt concentreren op andere zaken binnen het bedrijf en dat er geen extra medewerkers ingeschakeld moeten worden om de tijdregistratie bij te houden. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tijdregistratie en hoe u met ons in contact kunt komen om het beste uit uw administratie te halen.

Alles handmatig aanpassen in de tijdregistratie van PersoneelsSysteem

Handmatig de tijdregistratie invoeren, via een mobiele app of via een desktop. Alles is mogelijk met de software van PersoneelsSysteem. Daarnaast beschikt de software ook over een koppeling met een online tijdklok, waardoor een prikklok op locatie opgehangen kan worden. Wanneer gebruik wordt gemaakt van klokken, dan is real-time inzichtelijk wie er aan het werk zijn, hoe laat ze zijn begonnen en wat de actuele personeelskosten bedragen. Binnen de software zitten veel instellingen om de tijdregistratie te automatiseren:

  • Afronden per 15 minuten
  • Afronden naar roostertijd
  • Pauzes berekenen
  • Toeslagen berekenen
  • Herinnering als iemand vergeet uit te klokken

Doordat alles automatisch berekend wordt, kunnen er zich geen fouten in de tijdregistratie voordoen. Daarnaast wordt er automatisch een mail naar de medewerker en leidinggevende gestuurd als iemand zich vergeet uit te klokken, zodat de tijd handmatig aangepast kan worden. Daarnaast heeft het software ook als voordeel dat u er zeker van bent dat medewerkers op locatie zijn. Zo hebben wij verschillende inkloksystemen beschikbaar. Werktijden kunnen bijvoorbeeld door middel van een vingerscan of sleutelhanger worden ingeklokt, maar ook GPRS in terminals die op verschillende locaties gebruikt kunnen worden. Alle tijdregistratie terminals zijn aangesloten via het internet en sturen de gegevens direct door naar de software. Zo heeft u altijd real-time inzicht in loonkosten en plus- en minuren. Alle werktijden zijn zichtbaar in het urenregistratie overzicht. Vanuit dit overzicht kunt u handmatig gewerkte uren registreren. Daarnaast kunt u vanuit dit overzicht een toeslagkaart aanpassen, maaltijden en kilometers invoeren of een notitie toevoegen. U kunt ook eenvoudig automatisch marges instellen zodat de roostertijden overgenomen moeten worden in plaats van de geklokte tijden. Deze werktijden kunt u automatisch of handmatig goedkeuren of afwijzen, voordat deze aan de loonadministratie afgeleverd zullen worden. Zo hoeft u geen extra mensen in te schakelen of zelf een hoop tijd kwijt te zijn aan de personeelsadministratie.

Vanuit ervaring ontwikkelen wij door

PersoneelsSysteem is een van de webdiensten van Different Lab B.V., uw specialist op het gebied van personeelsadministratie. Vanuit onze eigen ervaring hebben wij de oplossing ontwikkeld voor alle problemen die bij administratie komen kijken. Zo kunnen we ieder bedrijf, hoe groot of klein ook, eenvoudig helpen bij de omschakeling van een handmatige naar een geautomatiseerde administratie. Bij ons kunt u het PersoneelsSysteem altijd de eerste 30 dagen gratis uitproberen, zodat u kunt zien of het wat voor u is. Bent u daarna overtuigd, dan kunt u een licentie aanschaffen waardoor u het programma kunt blijven gebruiken. Wij kunnen u hier altijd bij helpen. Indien u nog vragen heeft, behoefte aan meer informatie of advies, dan kunt u altijd contact met ons opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.personeelssysteem.nl/. Wij kunnen u altijd bijstaan met deskundig advies, zodat u ook vandaag nog kunt beginnen met het vereenvoudigen van uw personeelsadministratie en u zich kunt concentreren op andere aspecten van de bedrijfsvoering.