Mobiel windscherm

Mobiel windschermHeb jij ook zo’n hekel aan in de wind zitten? Dan is een mobiel windscherm een heel handig hulpmiddel om thuis te hebben! Het is in Nederland een bekend probleem, het zonnetje schijnt op zich aardig en het regent niet, maar de wind zorgt er toch voor dat het te koud is om even buiten te zitten. Ook een krant lezen gaat lastig, omdat de pagina’s je dan weer uit de handen geblazen worden. Hierdoor zitten we met zijn allen vaak veel minder vaak buiten dan we eigenlijk zouden willen en dat is natuurlijk jammer. Een mobiel windscherm kan ervoor zorgen dat we toch vaker gebruik kunnen maken van ons terras! Meer naar buiten is goed voor een ieder van ons, dan komen we meer in contact met zonlicht, wat de aanmaak van vitamine D bevordert en we voelen ons ook gewoon beter door de frisse lucht. Het is dus helemaal niet vreemd om ervoor te zorgen dat het minder winderig en koud is op jouw terras en met een mobiel windscherm bereik je dat effect heel snel en eenvoudig!

Mobiel windscherm biedt voordelen

Als jij de wind tegen wilt houden, dan heb je natuurlijk ook andere opties naast een mobiel windscherm. Zo kun je ook kiezen voor een vaste terrasafscheiding. Het nadeel daarvan is echter dat je altijd achter het glas zit en dat je om het hele oppervlak heen een afscheiding moet maken, om te voorkomen dat de windvlagen alsnog vanaf een andere kant er omheen kunnen komen. Dat kan het in de zomermaanden, tijdens een hittegolf, juist veel te warm maken, want dan zit je wel op een briesje te wachten. Een andere optie die je hebt, is gebruik maken van een scherm van tentdoek, dat vaak op campings wel wordt gebruikt. Ook heel mobiel en gemakkelijk te verwijderen, maar het heeft als nadeel dat het veel minder stevig is en dat je er niet doorheen kunt kijken. Bij een mobiel windscherm profiteer je van:

  • volop zicht door de glazen wand
  • mogelijkheid tot verplaatsen met de windrichting
  • stevig en daardoor ook gemakkelijk op te bergen

Dat maakt het dus echt tot een topproduct om te gebruiken als jij een tuin hebt! En niet alleen voor particulieren biedt dit veel voordelen, ook voor bijvoorbeeld horecazaken kan een mobiel windscherm echt heel erg goed van pas komen!

Schakelbaar

Wil jij een mobiel windscherm kopen, dan is PreMonta hiervoor het aangewezen adres hiervoor! Zij bieden namelijk uitstekende producten op dit gebied. Het fijne van hun verrijdbare schermen is in de eerste plaats dat je deze in verschillende afmetingen kunt krijgen. Daar komt bij dat je ze kunt schakelen, je kunt eenvoudig twee verschillende exemplaren aan elkaar vastmaken en zo het oppervlak uitbreiden. Je hebt daarbij altijd de mogelijkheid om ze in een hoek te plaatsen, zodat je meer opties hebt om je te beschermen tegen de wind. Als je bij dit bedrijf een mobiel windscherm koopt, dan is deze altijd gemaakt van een combinatie van RVS met veiligheidsglas. Je kunt er dus op vertrouwen dat het glas echt sterk is en dat als dit toch stuk mocht gaan, dat het op een veilige manier uit elkaar valt. Het RVS zorgt ervoor dat het frame sterk is en lang meegaat. Op hun website premonta.nl kun je meer lezen over de voordelen die het systeem biedt en de kwaliteit die zij jou kunnen bieden. Ben jij er ook zat van dat de wind altijd een spelbreker is bij het lekker buiten zitten? Dan is een mobiel windscherm van PreMonta dus een heel goede oplossing!