Mooi herenhuis te koop?

Mooi herenhuis te koop?Een herenhuis verkopen is niet zomaar iets. Hiervoor heeft u een gespecialiseerde makelaar nodig. Hierbij kan Hofstaete Monumentaal u verder helpen. Een makelaar die verstand heeft van de specifieke kenmerken van dit type huizen. Bij Hofstaete Monumentaal bent u aan het juiste adres. Meer informatie is te vinden op hofstaetemakelaardij.nl – ook voor wanneer u uw herenhuis te koop wilt zetten.

Waarom uw herenhuis bij Hofstaete te koop aanbieden?

Hofstaete Monumentaal begon ooit als reguliere makelaar. Zo’n 10 jaar geleden hebben zij zich gespecialiseerd in de verkoop van monumentale panden. De verkoop van herenhuizen werd hierbij een belangrijk vakgebied. Een herenhuis te koop aanbieden is een vak apart, daarom biedt Hofstaete Monumentaal veel meer dan alleen verkoop:

  • Persoonlijke aandacht voor mens en huis
  • Maatwerk
  • Groot nationaal netwerk voor (stille) verkoop
  • Zeer regelmatig contact
  • Kennis van onderhoud en restauratie

Hofstaete doet er alles aan om de verkoop voor de klant prettig te laten verlopen. Zo maken ze het voor de klant ook mogelijk om een herenhuis te koop te zetten, zonder dat het overal op internet verschijnt. Dit gaat via de stille verkoop. Door het in de afgelopen jaren opgebouwde netwerk beschikken ze over een grote database. Op deze manier kunnen zij het herenhuis aanbieden bij een selecte groep serieuze potentiële kopers. Alleen deze groep zal weten dat uw herenhuis te koop staat. Heeft u dus een uitzonderlijk monument of een bijzonder object, is er minder haast bij de verkoop of wilt u liever niet dat uw privé-eigendommen op internet verschijnen, dan is stille verkoop de perfecte oplossing. 

Om het samen eens te worden over de juiste verkoopprijs, wordt het prijsidee van de verkoper, het deskundige oordeel van Hofstaete en de marktsituatie in overweging genomen. Hierdoor zal uw herenhuis altijd tegen de juiste prijs te koop staan.

Het is belangrijk dat, zodra uw herenhuis te koop staat, deze aan de juiste doelgroep wordt gepresenteerd. Als dit gelukt is, zullen ze bij het rondleiden van een potentiële koper ruim de tijd nemen. Het is belangrijk dat de potentiële kopers de gelegenheid krijgen om uw herenhuis op een ontspannen wijze te bekijken en de sfeer van uw huis te proeven.

Werkzaamheden en klanttevredenheid 

Het team van Hofstaete bestaat uit actieve en betrokken mensen die grote waarde hechten aan een persoonlijke benadering en steeds opnieuw gerichte trainingen volgen voor het up-to-date houden van hun kennis. Hofstaete beschikt over ontzettend veel ervaring, wat van groot belang is bij het te koop aanbieden van uw herenhuis. Daar waar het gaat om taxaties, contra-expertises, vaststelling herbouwwaarden, financiële overheidssteun monumenten, fiscale aspecten monumenten en begeleiding bij bouwaanvragen voor monumenten verstrekt Hofstaete Monumentaal u een waardevol advies. Hofstaete is nu al ruim 10 jaar werkzaam in de wereld van het monumentale erfgoed en heeft hier een erg goede naam opgebouwd. Hierbij hoeft u niet alleen te denken aan een herenhuis te koop aanbieden, maar dus ook aan de verkoop van bijvoorbeeld woonboerderijen, landhuizen of villa’s. Hofstaete gaat met de klanten aan de slag op basis van een helder stappenplan, om te zorgen voor het best mogelijke eindresultaat. Over het algemeen zijn de klanten erg tevreden en dit heeft geleid tot een klantbeoordeling van een 8.9 via www.funda.nl