Omgeving hotelarrangementen in Overijssel

De Lutte is een dorp in de Twentse streek en valt onder de gemeente Losser. Het dorp ligt in de buurt van Oldenzaal en kent een kleine 4000 inwoners. De Lutte staat bekend om haar prachtige omgeving met onder andere het Lutterzand. Het Lutterzand is een natuur- en recreatiegebied voor jong en oud, waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden. Het heeft een afwisselend landschap met diverse boomsoorten en struiken. Ook een ideale plek om de verscheidenheid aan vogels te ontdekken. Naast het mooie landschap heeft De Lutte ook veel bezienswaardigheden. Het dorp kent meerdere rijksmonumenten en een mooie kapel. Diverse evenementen in de Lutte komen jaarlijks terug en trekken veel mensen. Dit dorp heeft voor ieder wat wils. Rust om bij te komen, maar voldoende gelegenheid om erop uit te trekken. Combineer een bezoek aan de Lutte met hotelarrangementen in Overijssel. Hotelarrangementen in Overijssel heeft met Hotel ’t Kruisselt de ideale plek om te verblijven. Tussen de bossen, middenin het prachtige natuurgebied vind je dit luxe hotel. Het hotel heeft alles om de gasten een optimaal verblijf te verzorgen zoals:

  • Huiskamer en tuinterras.
  • Bar met lounge.
  • Eetkamer.
  • Zwembad.
  • Hotelfietsen.
  • Golfbaan.

Hotelarrangementen in Overijssel heeft naast deze faciliteiten ook een heerlijk restaurant tot haar beschikking. Daar worden smakelijke 3-gangen menu’s geserveerd. Zelfs als je niet verblijft in het hotel kun je a la carte uitgebreid en heerlijk dineren. De kamers zijn opgedeeld in standaard kamers, comfort kamers, comfort plus kamers en charme kamers. Alle kamers zijn sfeervol ingericht met een heerlijk bed en een ruime douche. De comfort plus kamers beschikken over meer faciliteiten zoals airco, grote tv, koffie- en thee faciliteiten, badjassen en sloffen.

Verschillende hotelarrangementen in Overijssel

Hotel ’t Kruisselt kent verschillende hotelarrangementen in Overijssel. Voor iedereen is een passend aanbod. Beslis je op het allerlaatste moment om te genieten van dit hotel? Dan kan een last-minute actie perfect aansluiten bij jouw wensen. Deze actie kun je al boeken vanaf 65 euro per persoon. Bij hotelarrangementen Overijssel kun je ook kiezen voor de herfstspecials. Lekker even drie of vier dagen uitwaaien in het Twentse landschap. Deze actie is geldig tot 31 januari. Voor vier dagen betaal je slechts vanaf 189 euro per persoon. Voor drie dagen is dit vanaf 149 euro per persoon. Indien je de Kerstdagen thuis wil ontvluchten en wil genieten van de kerst in de Lutte, kies dan voor dat arrangement. Hotelarrangementen Overijssel biedt daarnaast ook heerlijke winter wellness aan, zodat jij zorgeloos de winter doorkomt. In het nieuwe jaar biedt hotelarrangementen Overijssel ook al nieuwe acties aan. Vanaf 7 januari zijn er unieke winterspecials te boeken met vier dagen vanaf 169 euro per persoon. Indien je kiest voor hotelarrangementen in Overijssel maak je van veel faciliteiten gratis gebruik. Iedere dag is er een uitgebreid ontbijtbuffet en s’avonds heerlijk genieten van een diner. Je mag gebruik maken van de hotelfietsen, het zwembad en de jeu de boules baan. Alles om jou een heerlijk verblijf te garanderen.

Meer informatie?

Ben je benieuwd geworden naar de Hotelarrangementen Overijssel? Bekijk dan eens de volgende website https://www.kruisselt.nl/hotelarrangementen-overijssel/. Daar kun je nog eens rustig bekijken wat het hotel jou te bieden heeft en welke hotelarrangementen in Overijssel worden aangeboden. De prijzen staan ook allemaal aangegeven en je kunt direct zien welke data nog beschikbaar zijn. Heb je eerst nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen via 0541-551567. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. Het hotel staat altijd open voor jouw wensen en zij willen je verblijf zo optimaal mogelijk laten verlopen.