Tips om de beste e liquid te vinden

Het eerste om te overwegen bij het kopen van wat voor jou de beste e liquid is, is de smaak. Zelfs als alle andere variabelen – nicotinesterkte, PG of VG en dampproductie – perfect zijn. Als je de smaak niet lekker vindt, zal jouw zogenaamde beste e liquid eerder in een kast stof vergaren dan dat deze veelvuldig wordt gebruikt. Gelukkig komt de beste e liquid in bijna elke smaak die je maar kunt bedenken: fruitig, eten, cocktails en natuurlijk mengelingen van tabaksmaken. Het zou dus weinig tijd en moeite mogen kosten om de beste e liquid voor je te vinden. Nieuwe gebruikers kiezen vaak voor tabaksmaken die nauw aansluiten bij de smaak van hun favoriete sigarettenmerk. En veel e-liquid fabrikanten weten dit, dus maken ze verschillende smaken die in de buurt komen van populaire merken. Nadien worden gebruikers avontuurlijker en beginnen ze verschillende fruit- of voedingsmengsels uit te proberen. Sommigen geven de voorkeur aan voedselaroma’s zoals wafel, cake of pizza, terwijl anderen zich meer vinden in fruitige smaken zoals druif, watermeloen of mango. Er zijn ook speciale mengelingen, waarbij verschillende smaken van fruit, voedsel en tabak worden gemengd om nieuwe en exotische smaken te creëren. Met alle mengelingen die er al zijn, is het niet meer dan normaal dat er ook cocktailaroma’s verschijnen. Bier, brandewijn en wijn zijn slechts een greep uit op alcohol geïnspireerde smaken. Om de beste e liquid te vinden, begin dan met degene waarvan je zeker weet dat je het lekker vindt. Zodra je er een flinke voorraad van hebt, kun je gaan experimenteren met andere smaken.

De beste e liquid maak je zelf

Het kan enige tijd duren voordat je de smaken, nicotinesterkte en PG / VG-verhouding vindt die het beste voor je werkt. Neem niet alleen genoegen met wat onmiddellijk beschikbaar is. Een deel van het plezier in het vinden van de beste e liquid, is nieuwe dingen uitproberen, dus wees niet bang om andere merken te bekijken. Zorg er wel voor dat je hoogwaardige e-liquid van gerenommeerde fabrikanten koopt. Het geld dat je bespaart op de goedkope dingen, kost uiteindelijk meer op de lange termijn. Het enige dat nodig is, is een beetje experimenteren. Als je eenmaal een ritme hebt gevonden, ben je een ervaren e-liquid-consument. Wist je dat je je beste e liquid ook zelf kunt samenstellen. Misschien heb je al vanalles geprobeerd, maar heb je nog steeds jouw eigen smaak niet gevonden. De webshop Nieuwe Sigaret geeft je de kans om zelf jouw e-liquid te maken. Je vindt er niet alleen talrijke smaken, maar ook de benodigdheden om de beste el iquid te maken. De vooraf samengestelde e-liquids zijn van hoge kwaliteit. Om die reden wordt de webwinkel ook aangeprezen als betrouwbaar en mag je rekenen op deskundige hulp achter de schermen, als je vragen hebt of meer informatie over een bepaald product wenst te ontvangen. Via de website nieuwesigaret.nl kun je het veelzijdige aanbod bekijken en de Nieuwe Sigaret contacteren.

Hoe belangrijk is de nicotinesterkte?

Als je eenmaal je smaak hebt gekozen, is de volgende stap het bepalen van de gewenste nicotinesterkte om jouw beste el iquid te kiezen of samen te stellen. Het is belangrijk om de juiste nicotinesterkte te krijgen, omdat te weinig nicotine je meer zal doen vapen om het tekort te compenseren. Terwijl teveel nicotine je hoofdpijn kan bezorgen en je ervaring kan verstoren. Een goede regel is om te beginnen met een gemiddelde sterkte en dienovereenkomstig aan te passen. Nicotineniveaus zijn er in verschillende sterktes:

  • Laag: 6 mg en lager – voor lichte rokers
  • Medium: 9 mg tot 16 mg – voor gemiddelde rokers
  • Hoog: 18 mg tot 36 mg – voor zware rokers