Trouwauto huren in Amersfoort? Bekijk dan het klassieke aanbod van HuurEenEngelseTaxi!

Bent u opzoek naar een prachtige klassieke trouwauto om te huren in de omgeving van Amersfoort? Dan hebben wij van huureenengelsetaxi een mooi wagenpark aan uitzonderlijke ruime klassiekers. Een trouwauto is onmisbaar op iedere bruiloft! Namens ons hele team willen wij jullie alvast feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk. Geniet van alle voorpret en het tot in de puntjes regelen van jullie dag. Voor echte klassieke trouwauto’s helpen wij jullie graag verder. Wat dacht u van een unieke London Cab als trouwauto? Op onze website vindt u een aantal schitterende foto’s van onze trouwauto’s om te huren in de regio van Amersfoort!

Klassieke trouwauto huren in Amersfoort en omgeving

Jullie bruiloft is wellicht nog in het verre vooruitzicht. Voor u het weet, bekijkt u de fantastische foto’s terug van de dag waarop jullie elkaar de eeuwige trouw hebben beloofd. Jarenlang herbeleven van alle prachtige momenten, waaronder die mooie klassieke trouwauto die jullie bij ons hebben gehuurd! Een perfect glimmende oldtimer is onmisbaar op jullie trouwfoto’s. Onze ouderwetse London Cabs zijn een bekend begrip en één van de meest bekende trouwauto’s die er zijn om te huren. Dit is een geweldige manier om jullie bruiloft te voorzien van vervoer in en rondom Amersfoort. Ideaal, want op de dag van jullie bruiloft komen jullie op verschillende plekken. Denk aan jullie eigen huis, de plaats van de ceremonie(s), een aantal fotoshoot locaties en uiteraard de locatie van jullie feest tot in de late uurtjes. Heeft u een klassieke bruiloft of trouwt u bij een landgoed of kasteel? Dan is er geen beter decor voor bruidsfoto’s dan met zo’n fantastische Engelse taxi of andere klassieke (witte) trouwauto!
Speciaal voor jullie hebben wij een breed aanbod klassieke trouwauto’s staan om te huren. Afhankelijk van jullie wensen, vinden wij de beste trouwauto voor jullie bruiloft! Van een gave witte London cab, tot de klassieke Austin FX4 of wat dacht u van een Fairway Driver Taxi? In verschillende kleuren, helemaal passend bij jullie droomdag! U kunt ze eenvoudig per uur huren bij ons. 

Trouwauto met chauffeur en veel ruimte huren in Amersfoort

In bijna alle gevallen reizen bruiden en bruidegoms op hun grote dag van locatie naar locatie. Het is daarbij wel belangrijk dat u optimaal kunt genieten van deze dag. De dag die jullie nooit zullen vergeten. Wij adviseren daarom om te kiezen voor een trouwauto met chauffeur. Het is een echte must! U kunt even helemaal tot rust komen voor de volgende activiteit en de chauffeur kent de omgeving door en door. In een strak pak met een goed humeur brengt hij jullie naar de volgende locatie. Wij nemen vooraf met jullie het draaiboek door, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Willen jullie dan toch een andere planning op de dag zelf? Wij zijn erg flexibel dus wijzigen zo het plan met jullie wensen mee.
Heeft u als bruid een grote jurk? Dan is het belangrijk dat er voldoende ruimte is in de trouwauto. Bij onze klassieke trouwauto’s hoeft u zich geen zorgen te maken over gebrek aan ruimte. Er is voldoende ruimte en er kunnen zelfs meerdere mensen meereizen! Met een authentieke trouwauto te huur bij huureenengelsetaxi bent u dus verzekerd van een ontspannen ritje naar elke gewenste bestemming in en rondom Amersfoort. Uiteraard ook verder weg op verzoek!

Kies voor een klassieke trouwauto in Amersfoort voor huureenengelsetaxi:

  • Prachtige opgepoetste historische trouwauto’s
  • Klassieke modellen in diverse kleuren
  • Inclusief goedgehumeurde en vriendelijke chauffeur
  • Rustig van locatie naar locatie kunnen reizen
  • Ervaren chauffeurs die de omgeving door en door kennen
  • Genoeg ruimte voor uw prachtige jurk en belangrijke mensen die meereizen

Benieuwd naar onze klassieke trouwauto’s om te huren in en rondom Amersfoort? Neem dan even contact met ons op: huureenengelsetaxi.nl/!