Trouwreportage

Ga jij trouwen? Dan is de kans groot dat je graag een trouwreportage wilt laten maken! Je bruiloft is een belangrijk moment in je leven, een gebeurtenis die je waarschijnlijk maar één keer mee zult maken. Het is dan ook logisch dat je graag mooie foto’s hebt van deze bijzondere dag. Een mooi trouwalbum stelt jou in staat om nog eens terug te kijken op je trouwdag en alles nog eens te beleven. Het vormt er echt een blijvende herinnering aan! Nu zijn er natuurlijk verschillende manieren om hier mee om te gaan. Je kunt bijvoorbeeld een professionele trouwreportage laten maken, maar je kunt er ook voor kiezen om je gasten te vragen om foto’s te nemen gedurende de hele dag. Voor beide valt wel wat te zeggen. Als je een professional inschakelt, dan weet je zeker dat alles van een goede kwaliteit zal zijn, dat de opnames scherp zullen zijn en goed zijn belicht. Het voordeel van je gasten vragen te fotograferen, is dat zij vaak plaatjes weten te schieten die veel meer ongedwongen zijn en die goed de sfeer van het geheel vastleggen. Zo kan ook een trouwreportage met afbeeldingen van al deze amateurfotografen dus veel waarde hebben.

Wat voor soort trouwreportage?

Daarnaast is het bij een trouwreportage ook altijd de vraag wat voor soort fotoreeks je laat maken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om echt te poseren voor de foto. Dit kan op je trouwlocatie zelf, maar je kunt ook naar een speciale locatie gaan om daar een fotoserie te laten schieten. Een andere optie is dat je alleen maar tijdens je huwelijksvoltrekking en het bijbehorende feest plaatjes laat schieten. Het is maar net wat jij wilt, waar jij de voorkeur aan geeft! Wil jij een trouwreportage die door een professional gemaakt is, maar die toch de ongedwongenheid uitstraalt die je bereikt als je gasten fotograferen? Dan is Evelien de Haas Fotografie een goede keus! Zij mengt zich het liefst tussen jullie gasten, voor een reportage die voldoet aan de punten:

  • puur
  • oprecht
  • ongedwongen

Ze weet zo momenten vast te leggen die andere fotografen vaak missen. Familie en vrienden zien dergelijke dingen vaak wel, maar beschikken niet over de kennis om er echt een mooi beeld van te maken en vaak hebben zij hiervoor ook niet echt de juiste apparatuur. Door Evelien de Haas Fotografie in te schakelen, krijg je dus een trouwreportage die het beste van de hierboven genoemde opties met elkaar combineert!

Naar jouw wens

Nu is het natuurlijk jouw grote dag en de trouwreportage zal dan ook naar jouw wens gemaakt worden. Om te weten of deze fotografe voor jou een goede keus is, is het verstandig om eerst eens haar portfolio te bekijken op eveliendehaasfotografie.nl. Op die manier kun je een beeld krijgen van hoe zij te werk gaat en wat het resultaat hiervan is. Alle fotografen hebben bijvoorbeeld zo hun eigen voorkeuren voor kleur. Waar sommigen alle kleuren het liefst zo helder mogelijk maken, maken anderen ze liever wat meer pastel of zacht. Jouw trouwreportage moet passen bij jouw stijl en daarom is het goed om te kijken of dit aansluit bij de stijl van deze fotografe! Daarnaast is het natuurlijk wel zo dat zij voor jullie werkt en ook naar jullie wens te werk zal gaan. Zo kunnen jullie er bijvoorbeeld voor kiezen om toch ook een korte fotoshoot te doen op de dag zelf. Of je kunt ervoor kiezen om een extra fotograaf in te zetten, wat handig is als je bijvoorbeeld een heel groot feest hebt. Zo biedt zij dus heel veel mogelijkheden voor jouw trouwreportage, op haar website lees je daar meer over! Lees meer…