Uw boekhouding als ZZP’er was nog nooit zo makkelijk

Boekhouding is niet de favoriete bezigheid van iedere ZZP’er. Maar ook dan moet je boekhouding als ZZP goed op orde zijn. Als zelfstandige zonder personeel heb je er dus nog een verantwoordelijkheid bij. Boekhouding als ZZP is een flinke klus, als je fulltime aan het werk bent. Hier moet je zoal aan denken:

  • In- en uitgaande facturen
  • BTW aangiftes

Veel ondernemers willen de tijd echter aan andere dingen dan boekhouding als ZZP besteden. Een goed georganiseerde administratie is echter wel belangrijk, maar de tijd die aan andere facetten van de onderneming besteed wordt minstens zo leuk. Kalma Balans helpt u bij de boekhouding. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat uw tijd kostbaar is, maar dat uw boekhouding als ZZP wel op orde moet zijn. Daarom kunt u uw administratie aan ons uitbesteden. U bepaalt zelf hoeveel u aan ons uitbesteedt. Een goed georganiseerde administratie is belangrijk en een inzicht in uw financiële situatie zorgt dat u over alle informatie beschikt  voor iedere beslissing die gemaakt moet worden. Ook de communicatie met derden, zoals de belastingdienst, moet goed verlopen. Dit kan u namelijk in de toekomst ook veel geld besparen!

U bepaalt welk deel van uw boekhouding als ZZP u uitbesteedt

Als u uw administratie aan ons uitbesteedt, bepaalt u welk deel van de werkzaamheden onder onze verantwoordelijkheid komen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het inboeken van alle inkomende en uitgaande facturen, maar ook of u liever per maand of per kwartaal een rapportage wilt hebben. U bepaalt dus zelf welke dienst u bij ons afneemt. Zo komt u ook nooit voor verrassingen te staan wat onze dienst betreft, alleen uw eigen boekhouding als ZZP blijft iedere maand weer spannend. Wat u ook aan ons uitbesteedt, u kunt altijd rekenen op onze professionaliteit en discretie. Wij zullen uw gegevens met alle respect behandelen. Enkele andere kenmerken van ons:

  • Betrouwbaar
  • Werken nauwkeurig
  • Zorgvuldig
  • Flexibiliteit en service zijn belangrijk
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Daarnaast zijn wij ook bereid om uw gegevens op te komen halen. Dit kan zowel bij u op kantoor als bij u thuis. Geen enkele plek of tijd is voor ons een probleem. Daarnaast zijn onze tarieven zeer aantrekkelijk. Kijk daarvoor op onze website: http://kalmabalans.nl/. Natuurlijk kunnen we altijd een kennismakingsgesprek inplannen. Zo kunnen we al uw wensen bespreken voor uw boekhouding als ZZP en u laten zien wat de mogelijkheden van onze diensten zijn.  Wij zien u graag verschijnen op ons kantoor in Nijmegen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen op onze website. U kunt ook altijd bellen of een mailtje sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan ook altijd buiten werktijd, wij passen ons aan uw schema aan zodat u zich op de onderneming kunt richten.

Kalma Balans geeft u weer rust

Wij van Kalma Balans streven er naar om de werkzaamheden voor u gemakkelijker te maken. Het maakt ons daarom niet uit om alle benodigde gegevens op te komen halen. Dit kan zowel binnen als buiten werktijden om. Na verwerking retourneren wij alle papieren weer naar de afgesproken plaats. Mocht u uw boekhouding als ZZP willen afstaan, kies dan voor Kalma Balans in Nijmegen.  De flexibiliteit en goede service laten u met een gerust hart achter en u kunt zich richten op wat er daadwerkelijk toe doet: ondernemen. Naarmate het bedrijf groeit, groeit namelijk ook uw administratie. Dus neem snel contact met ons op voor een afspraak. We zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. We denken graag met u mee.