Voordelig horeca stoelen kopen

Samen met mijn vrouw heb ik al acht jaar een klein restaurantje in onze woonplaats. Sinds dat wij het restaurant hebben gekocht, hebben wij het interieur niet meer vernieuwd en het werd tijd om dit te doen. Wij hebben kleine bankjes tegen de muur staan en stoelen aan de andere kant van de tafels, de stoelen en banken waren het hardste toe aan vernieuwing. Online zochten wij naar een bedrijf waar wij horeca stoelen en banken konden kopen en kwamen uit bij horecaworld. Bij dit bedrijf konden wij voordelig stoelen en banken kopen en zijn erg tevreden over onze aankopen. Mijn vrouw heeft jaren gewerkt als kok en had altijd als droom om haar eigen restaurant te openen. Toen acht jaar geleden een klein restaurantje te koop kwam te staan in onze woonplaats, besloten wij om het te kopen. Wij zagen veel potentie in het restaurantje en lieten het direct verbouwen. De koop en de verbouwing was een grote investering, maar op die manier werd het restaurant zoals wij dat wilden. Wij lieten de inrichting ook aanpassen en plaatsten onder andere nieuwe tafels, banken tegen de muur en horeca stoelen. Het runnen van een restaurant is veel werk, maar wij zijn erg blij dat wij de keuze hebben gemaakt. Wij komen goed rond en vinden het hebben van ons eigen restaurant erg leuk. Na acht jaar werd het tijd voor een nieuwe verbouwing en wij hadden samen besproken wat wij moesten aanpassen en vervangen. Wij wilden het slim aanpakken en het liefste niet te veel geld uitgeven. Met een aantal kleine aanpassingen, zoals het schilderen van de muren en het vervangen van de banken en horeca stoelen, konden wij het restaurant een nieuw uiterlijk geven. Wij wilden het werk zelf doen en hoopten alles in twee dagen te doen.

Veel keuze uit horeca stoelen en banken bij horecaworld

De verf en accessoires kochten wij bij de bouwmarkt en de horeca stoelen en banken wilden wij online kopen. Wij vonden al snel verschillende bedrijven die deze producten aanboden, maar kochten uiteindelijk de artikelen bij horecaworld. Dit bedrijf is gespecialiseerd in artikelen voor de horeca, maar verkoopt ook aan consumenten. Zij hebben een groot assortiment en wij vonden verschillende meubels die wij mooi vonden. Uiteindelijk kozen wij horeca stoelen en banken uit, die het beste bij onze plannen pasten en die konden wij hier zeer voordelig kopen. Twee dagen later zou onze aankopen al geleverd worden.

Zeer blij met het nieuwe interieur

Deze week hebben wij het interieur aangepast en wij zijn zeer blij met het resultaat. De horeca stoelen en banken passen erg mooi bij de rest en zijn sterk en mooi. Wij hebben het idee dat wij goede kwaliteit voor een goede prijs hebben gekocht. Hopelijk kunnen wij weer jaren door met dit interieur en stellen de klanten het op prijs. Voor het kopen van horeca stoelen en banken raden wij horecaworld aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in producten voor de horeca
  • Zij hebben een groot assortiment te koop
  • Wij konden de stoelen en banken voordelig kopen
  • Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit