Wat kost payroll nu eigenlijk?

Op onze website nlpayroll kunt u in een oogopslag alle onkosten zien die te maken hebben met het payroll principe. Hiermee kunt u uitrekenen wat het u zou kunnen kosten als u besluit over te stappen op deze manier. Wat kost payroll? De uiteindelijke prijs heeft aldus te maken met heel wat zaken die wij in deze tekst uit de doeken gaan doen. Want “Wat kost payroll?” zal ook de vraag zijn die bij u het meeste brandt. Want waarom zou u dit in de eerste plaats willen uitbesteden? Veel bedrijven hebben een tekort aan personeel. In de zin dat u omkomt van het werk en dan met name het financiële gedeelte. De salarisadministratie moet echter wel op orde zijn, anders krijgt u te maken met ongeduldige en geïrriteerde werknemers. En dat is terecht, ze werken immers hard genoeg voor hun salaris. Besteedt u de verwerking hiervan uit aan NL Payroll BV dan hebt u hier doorgaans geen omkijken meer naar. Extra gewerkte uren, ziektemeldingen en andere uitzonderingen op de regel kunnen direct aan ons worden doorgegeven. Ook de wekelijkse planning kunnen wij voor uw bedrijf maken en natuurlijk zorgen we er niet alleen maar voor dat loonstrookjes en jaaroverzichten inzichtelijk en helder zijn, in tegenstelling tot salarisadministratieverwerkingskantoren betalen wij de daadwerkelijke salarissen ook echt uit aan al uw werknemers. Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren? Dan hebt u waarschijnlijk deze vraag: Wat kost payroll? Om antwoord te geven op de vraag “Wat kost payroll?” is het van belang om te kijken naar diverse gegevens van u. Hoe groot is uw bedrijf, hoeveel mensen krijgen er salaris en wat zijn hun gewerkte uren? Natuurlijk betaalt u ons voor ons werk ook een bedrag. Een bedrag dat in het niet valt vergeleken met een interne salarisadministratie dus tel uit uw winst.

De vraag die wij het meest gesteld krijgen? Wat kost payroll?

Dus wat kost payroll u nu uiteindelijk? Laten we kijken naar de diverse factoren die hierbij van belang zouden kunnen zijn.

  • Het brutoloon van de medewerker,
  • Alle werkgeverslasten,
  • Het opzij leggen van vakantiegeld,
  • Het reserveren van vakantiedagen net als alle overige Atv-dagen,
  • De afdracht van de pensioenpremie,
  • Natuurlijk de volledige salarisadministratie per werknemer
  • En ten slotte de persoonlijke servicedesk per werknemer.

De vraag wat kost payroll kunnen wij op basis van deze gegevens snel en eenduidig voor u beantwoorden. Uw werknemers zijn dan payrollkrachten en ook daar is winst uit te halen. Want payrollkrachten hebben meestal een lager salaris dan wanneer u ze zelf in dienst neemt als reguliere krachten. Het feit dat u ook aan ons kantoor een bedrag per hoofd betaalt valt aldus in het niet vergeleken met de kosten van een reguliere werkkracht. De kostenbesparing is beslist een groot voordeel maar voor uw als werkgever misschien nog niet eens het grootste pluspunt. Want wist u dat u in zijn geheel geen enkel werkgeversrisico meer loopt? Dankzij het antwoord op de vraag: “Wat kost payroll?” weet u namelijk precies wat de exacte payrollkosten zijn per werknemer per uur en dat is dan ook het enige wat u hoeft te betalen aan uw werknemers. Dat resulteert ongetwijfeld in uiterst tevreden personeel.

Uw salarisadministratie uitbesteden is een voortreffelijk idee

Wij nemen graag de ruimte en de tijd om een offerte voor u op te stellen. We gaan graag per mail of telefonisch met u in gesprek zodat we alle gegevens hebben om deze vrijblijvende offerte aan u te sturen. Wij beloven de laagste prijsgarantie, zijn kapitaalkrachtig en u krijgt te maken met een vast contactpersoon waar u op kunt bouwen.

Lees meer…