Werving en selectie ict

Voor de recruitment van ict-personeel kan een deskundige werving en selectie ict als Aatop ICT veel werk uit handen nemen. Het scheelt u niet alleen tijd, maar u profiteert ook direct van de kennis en de portefeuille van dit bureau. Er werken hier vier recruiters die beschikken over de kennis van de arbeidsmarkt op het gebied van ict. Het is een uitzonderlijke markt, met veel mogelijkheden om te starten en door te groeien. Door te weten wat de juiste beginfuncties zijn, kunnen zij ook inschatten welke personen goed zijn voor bepaalde functies. Dankzij deze werving en selectie ict ontmoet u de juiste gegadigden voor uw openstaande ict-vacature. Dit scheelt voor u weer om deze mensen te vinden. Zelf kunt u natuurlijk ook werven voor uw openstaande vacature. De sociale media van tegenwoordig biedt hiervoor al veel kansen. Alleen moet u de selectie doen aan de hand van de brieven en de CV’s. De werving en selectie ict heeft dit al voor u gedaan. Bij hen hebben de eerste gesprekken met de kandidaten al plaatsgevonden. Veel komen op een kennismakingsgesprek, zodat de recruiters een goed beeld hebben bij de persoon en de achtergrond van iemand. Dankzij deze kennis weten zij welke persoon geschikt is voor uw organisatie,

De werkwijze van werving en selectie ict

Voor deze werving en selectie ict is een database opgebouwd en deze is nog steeds groeiende. Alle kandidaten worden hier in opgeslagen. Zo nu en dan wordt gepolst hoe het er voor staat met hun carrière. Mocht iemand toe zijn aan een nieuwe stap, dan zijn de recruiters hiervan op de hoogte. Zodra zij geïnformeerd worden over een nieuwe vacature, dan weten zij welke kandidaat geschikt is om deze plek te vervullen. Indien de kandidaat toch niet in hun database zitten, dan kunnen zij zelf een gerichte werving en selectie ict opzetten. Voor zowel organisaties als de kandidaten draagt Aatop op de onderstaande wijze bij aan de werving en selectie ict:

  • Gebruik van actieve wervingtools.
  • Inzet van sociale media.
  • Toelichting van profiel van kandidaat en bedrijf.
  • Altijd op de hoogte van de ICT-markt.

Iedereen krijgt bij Aatop ICT een persoonlijke benadering. Het is de enige manier om alles te weten te komen over een organisatie, de functie, een kandidaat en de wensen voor de volgende baan. Ook op de website aatop-ict.nl is te merken dat zij graag voor iedereen klaar staan om de beste ICT professionals bij elkaar te brengen met werving en selectie ict.

Voor alle vacatures

Wanneer u zich gaat oriënteren op de werving en selectie ict van Aatop, dan wilt u uiteraard weten of zij ook ervaren zijn in uw type bedrijf en de betreffende vacature. Wanneer zij voor bedrijven gaan werven, dan zetten zij de vacature ook op de website Aatop-ict.nl. Het voordeel hiervan is dat de kandidaten uit hun database hier ook toegang toe hebben en zo op de hoogte gehouden worden van nieuwe mogelijkheden in hun werkveld. Door deze werving en selectie ict bereikt de vacature de doelgroep die aansluit bij de functie-eisen en verwachtingen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de kandidaten. Ook zij vinden via de website van Aatop direct de nieuwe banen waar zij op kunnen solliciteren. Ga daarom niet te veel tijd steken in het vinden van nieuw personeel en neem contact op met Aatop ICT. Op de website staan ook de namen van de recruiters waar u mee in contact gaat komen. In een kennismakingsgesprek met een van hen hoort u nog meer over de werkwijze van Aatop en ook over hun eerdere ervaringen. Uiteraard is dit ook voor Aatop de gelegenheid om een beeld van uw organisatie te krijgen.