Wij kozen voor een nieuwe alarminstallatie in Den Haag

Ons bedrijf is vorig jaar verhuisd naar een nieuwe locatie. Daar hebben wij nog geen seconde spijt van gehad omdat wij op deze nieuwe locatie veel meer groeimogelijkheden hebben en dat was precies wat wij zochten, maar wij liggen daar nogal afgelegen waardoor wij nu al een paar keer het slachtoffer zijn geweest van inbrekers. Wij hebben veel waardevolle apparatuur in ons pand staan en vandaar dat wij zijn gaan kijken of wij een goede alarminstallatie in Den Haag konden laten installeren. Wij wilden graag een alarminstallatie in Den Haag kopen dat ons gehele pand zou beveiligen. Je kunt dan naar de bouwmarkt gaan om een alarmpje te kopen, maar wij wilden het professioneel aanpakken en vandaar dat wij bij een gespecialiseerd bedrijf een alarminstallatie in Den Haag hebben aangeschaft. Dat was niet heel eenvoudig te regelen. Wij hadden namelijk niet een heel ruim budget en vandaar dat wij graag met iemand in zee wilden gaan die ons voor een goede prijs aan een betaalbare alarminstallatie in Den Haag zou kunnen helpen. Wij hebben toen uitgebreid op het internet gekeken naar de mogelijkheden die wij hier konden vinden en toen kwamen wij uiteindelijk terecht bij een bedrijf dat PCvanderpeet.nl heette. Dit bedrijf maakte een heel goede indruk op ons omdat je op hun website alles kunt lezen over de aanleg van een alarminstallatie in Den Haag. Bovendien bestaat dit bedrijf al heel erg lang en dat betekent doorgaans dat men weet hoe ze goede service moeten leveren. Wij hebben daarom eens contact opgenomen om te horen of zij ons aan een alarminstallatie in Den Haag konden helpen. Dat bleek het geval te zijn. Wij kregen te horen dat zij met alle plezier een keer bij ons langs wilden komen om te horen wat wij graag wilden en wat zij voor ons konden betekenen. Zo gezegd zo gedaan, wij hebben een afspraak ingepland en een paar dagen later hadden wij al iemand van PCvanderpeet.nl over de vloer.

Onze alarminstallatie in Den Haag is bijna onzichtbaar

Toen wij uitlegden wat wij verwachtten van de alarminstallatie in Den Haag, kregen wij te horen dat dit heel goed mogelijk was. Wij wilden namelijk graag een alarminstallatie in Den Haag kopen die niet heel erg zichtbaar was. Wij hadden namelijk geen behoefte om heel duidelijk te laten zien dat wij heel goed beveiligd waren, omdat wij niet aan potentiƫle inbrekers wilden laten zien dat wij veel goederen van waarde in ons pand hebben staan. Vandaar dat wij gekozen hebben om onze alarminstallatie in Den Haag zo goed als weg te laten werken. Deze alarminstallatie in Den Haag is een aantal maanden geleden in ons pand aangebracht en wanneer u niet zou weten dat er een installatie in ons pand zat, dan zou je zeggen dat het er niet was. Het fijne was ook nog dat wij deze alarminstallatie in Den Haag konden kopen voor een heel goede prijs. Genoeg reden dus om laaiend enthousiast te zijn over dit bedrijf. Wij zijn hier echt heel goed geholpen en wij zijn heel blij dat wij voor dit bedrijf hebben gekozen.

Het systeem heeft zich meteen terugverdiend

Toen wij het systeem nog maar net hadden, hebben mensen geprobeerd om bij ons in te breken. Dat werd door ons nieuwe systeem voorkomen en dat heeft ons heel veel geld gescheeld. Kortom:

  • wij hebben hier een heel goed alarmsysteem gekocht
  • wij werden heel goed geadviseerd
  • wij hoefden maar weinig voor deze installatie en de installatie zelf te betalen

Kijk voor meer informatie even op de site van dit bedrijf. Het adres is PCvanderPeet.nl.

Lees meer…