Wil jij graag aan het werk als Java-developer?

Wil jij graag aan het werk als Java-developer?Blijf je maar zoeken naar java-vacatures en kom je niet verder? Via java-professionals.nl kun jij de stap zetten in je carrière die je altijd al wilde. Java-professionals is een recruitment- en consultancybureau. Zij brengen mens en arbeid met elkaar in verbinding. De recruiters van java-professionals zijn gespecialiseerd in het matchen tussen java-developers en java-organisaties. Zij zoeken voor jou die leuke java-vacature en brengen je in verbinding met de opdrachtgever. Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Waarom java-professionals? 

Het is een professioneel bedrijf, gevestigd in Amsterdam. Er werken meerdere professionele consultants en recruiters. Samen zorgen zij voor de juiste balans van enerzijds ervaring en anderzijds kennis. Door de ervaring van de recruiters (in de java- en IT-branche) weten zij precies welke taken jij als java-developer gaat uitvoeren en wat je hiervoor in huis moet hebben. Ze zoeken alleen naar de best matchende java-vacatures. Met de ervaring in hun achterhoofd benaderen ze de werkgever. De professionals weten waar ze het over hebben. Hierdoor gaan werkgevers sneller met ze in zee en zodoende ontvangt java-professionals ook eerder java-vacatures van werkgevers. De kennis van java-professionals komt het externe bedrijf (en jou dus ook) ten goede doordat het bedrijf op de hoogte is van alle ins en outs van recruitment, consultancy en werving en selectie. Waarom zou je kiezen voor de java-vacatures via java-professionals? Dit heb ik voor je op een rijtje gezet.

  • De recruiters hebben veel ervaring in het benaderen van werkgevers.
  • De java-vacatures zijn goedbetaalde functies.
  • Java-professionals zoekt naar de beste match tussen jou en de java-vacature.
  • De java-professionals zijn nauw betrokken bij jouw carrière. 

Java-professionals ziet een java-vacature. En dan? 

Java-professionals maakt het je graag erg gemakkelijk. Je kunt contact met hen opnemen via de bovenstaande link. Dit is de link van hun website. Op de website staan de contactgegevens. Je kunt ze zowel mailen als bellen. Geef aan dat je op zoek bent naar java-vacatures. Java-professionals zal op korte termijn een gesprek inplannen. In dit gesprek staat de kennismaking centraal. Deze kennismaking heeft als doel dat de java-professional jou leert kennen. Hij of zij noteert jouw wensen wat betreft de java-vacatures. Na dit gesprek kun jij ontspannen. De recruiter gaat voor je op zoek. Java-professionals heeft natuurlijk al een bestand aan werkgevers, maar kijkt waar nodig ook verder. Soms vindt er koude acquisitie plaats. Je hoeft dus niet al zwetend een werkgever te benaderen en jezelf te verkopen. De recruiter van java-professionals neem je dit uit handen. Ook scheelt het je veel tijd omdat je geen sollicitatiebrieven hoeft te schrijven. Ondertussen heeft de recruiter een paar leuke java-vacatures gevonden. In overleg met jou ga jij op sollicitatie. De werkgever weet al het een en ander van jou, via de recruiter. Erg spannend is het dus niet meer. Wel is het aan jou om je van je beste kant te laten zien. Is er een match en ga je de java-vacature voor java-developer invullen? Java-professionals feliciteert je en is natuurlijk erg benieuwd wat je vindt van je nieuwe werkplek. Ben je enthousiast, benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraag? Kijk op bovenstaande website en neem vrijblijvend contact op met java-professionals!