Wilt u mooie zweetbandjes bedrukken laten?

Ons bedrijf organiseert ieder jaar een groot evenement voor de mensen bij ons in de stad. Wij vinden het namelijk belangrijk om de sociale cohesie bij ons in de stad goed te houden en vandaar dat wij ieder jaar een sportevenement organiseren. Dit jaar hebben wij een marathon uitgestippeld en wij hebben daar al heel vroeg de juiste voorbereidingen voor getroffen. Wij hadden al snel in de gaten dat wij dit jaar ook reclame wilden maken voor ons bedrijf. Normaliter doen wij dit via spandoeken aan de kant van de weg, maar dit jaar wilden wij de deelnemers van onze marathon beter bereiken. Wij hebben daarom gekeken hoe wij hen iets konden geven met onze naam erop. Wij hebben toen gezien dat je ook zweetbandjes bedrukken kon. Wanneer je zweetbandjes bedrukken gaat, kun je er zeker van zijn dat je je deelnemers iets moois geeft. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om ergens zweetbandjes bedrukken te laten en wij kwamen toen al heel snel terecht bij de mensen van De Reklameshop. Deze site hadden wij nodig want als je ergens goed zweetbandjes bedrukken kunt laten, dan is het hier wel. Wij hebben daarom alle opties even goed doorgenomen en het werd ons meteen duidelijk dat wij hier heel veel mogelijkheden konden aangrijpen om iets moois voor de deelnemers van onze marathon te laten maken. Wij hebben daarom besloten dat wij hier graag zweetbandjes bedrukken wilden laten. Wij hebben een ontwerp laten maken voor de bandjes en toen hebben wij de mensen van dereklameshop.nl laten weten dat wij bij hen graag zweetbandjes bedrukken wilden laten. Wij kregen te horen dat zij ons graag van dienst wilden zijn en dat zij het zweetbandjes bedrukken ook voor een heel goede prijs voor ons konden uitvoeren. Dat was precies waar wij op gehoopt hadden dus wij hebben hen meteen groen licht gegeven om voor ons aan de slag  te gaan. 

Wij lieten hier voordelig zweetbandjes bedrukken 

Toen wij eenmaal hadden gehoord wat wij voor het zweetbandjes bedrukken moesten betalen, was het ons meteen duidelijk dat wij ruim konden bestellen. Wij hadden namelijk een veel hogere prijs verwacht en wij meenden daarom ook alleen de mensen die de hele marathon zouden rennen de bandjes te laten dragen. Doordat de mensen van dereklameshop heel voordelig zweetbandjes bedrukken kunnen, konden wij al onze deelnemers een bandje uitreiken. Dat was heel erg prettig en voor ons was het fijn omdat wij dus een groter publiek zouden bereiken. 

Wij zijn zeer te spreken over de service van dit bedrijf

Wij hebben inmiddels onze bandjes in huis en wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De bandjes zien er heel erg goed uit en wij zijn blij dat wij hier een bestelling hebben geplaatst. Kortom:

  • Wij hebben hier prachtige bandjes kunnen laten maken 
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 
  • Wij hadden onze bestelling al heel snel in huis 

Meer weten over de mogelijkheden van deze site? Kijk dan ook nog even wat zij nog meer in hun aanbod hebben opgenomen. Wij raden deze winkel van harte aan en wij komen volgend jaar zeker weer terug om nog een keer een bestelling te plaatsen.