Zoekt u iemand voor professionele gevelrenovatie?

Wij wonen in Groningen en helaas wonen wij net in het aardbevingsgebied. Dat heeft ertoe geleid dat wij de afgelopen jaren heel veel schade aan ons huis hebben opgelopen. Het is namelijk zo dat iedere keer wanneer er weer een beving is, ons huis verder beschadigd raakt. Zo hebben wij in de loop der jaren een heel diepe scheur in onze gevel zien verschijnen. Dit is heel erg jammer want wij hebben een heel mooi oud huis en het doet ons veel pijn om te zien hoe ons huis langzaam maar zeker wordt gesloopt door de aardbevingen. Wij hebben daarom onlangs besloten dat wij ons huis niet wilden laten wegrotten en dus hebben wij gekeken hoe wij de schade konden gaan herstellen. Wij hebben toen gekeken of het mogelijk was om een gevelrenovatie uit te voeren. Wanneer je een gevelrenovatie wilt uitvoeren, moet je hiervoor een specialist in de arm nemen. Deze weet precies hoe je een gevelrenovatie goed kunt uitvoeren en dus was het voor ons prettig om deze vakman al het werk te laten doen. Wij wilden er namelijk zeker van zijn dat het werk goed werd uitgevoerd en dus zijn wij gaan kijken wie ons kon helpen met onze gevelrenovatie. Wij hebben dat gedaan via het internet en toen kwamen wij uiteindelijk terecht bij de mensen van reconex. Deze mensen zijn gespecialiseerd in gevelrenovatie en dat merk je ook wanneer je op hun site gaat kijken. Hier kun je namelijk een schat aan informatie vinden wanneer het gaat over gevelrenovatie en dat was voor ons heel fijn. Wij konden heel goed lezen wat zij allemaal voor ons konden betekenen en wij waren meteen zeer enthousiast over hun mogelijkheden. Wij hebben daarom snel even contact met hen opgenomen om te horen wat zij voor ons konden betekenen. Wij kregen te horen dat zij onze gevelrenovatie graag wilden uitvoeren en dat zij ook al op heel korte termijn voor ons aan de slag konden gaan. Dat was precies waar wij naar op zoek waren. 

Onze gevelrenovatie is heel goed uitgepakt

Toen wij de mensen van dit bedrijf over de vloer kregen voor de gevelrenovatie, viel het ons meteen op hoe zorgvuldig men te werk ging met ons pand. Wij hebben met bewondering gekeken hoe zij zelfs  de grootste scheuren in onze gevel konden wegwerken. Wij hebben dan ook nog geen seconde spijt gehad van het feit dat deze mensen ons geholpen hebben met de gevelrenovatie. Het resultaat is namelijk heel mooi geworden en over de prijs van deze klus kunnen wij ook naar huis schrijven. 

Ons huis kan weer jaren mee

Wij hebben de klus inmiddels afgerond zien worden en wij zijn heel blij met het resultaat. Onze gevel is weer als nieuw en kan hopelijk weer vele jaren mee. Kortom:

  • Wij zijn heel goed door dit bedrijf geholpen 
  • Onze gevel ziet er weer als nieuw uit
  • Wij zijn voor een goede prijs geholpen 

Meer weten over dit bedrijf of over haar mogelijkheden? Kijk dan even op hun site. Het adres van hun pagina is reconex.nl. Daar kunt u ook altijd even een offerte aanvragen. 

Lees meer…