Zoektocht naar de beste kapsalon in Maastricht

Hoe vind je nou de beste kapsalon van Maastricht? Dit vroeg ik me een tijdje geleden af toen ik voor de liefde in Limburg kwam wonen. Ik vind Maastricht een geweldige stad, maar ik was er nog niet zo bekend mee. Ik houd ervan om mezelf goed te verzorgen en daarom ga ik altijd graag naar een goede kapper. Maar aangezien ik de stad nog niet zo goed kende toen ik er kwam wonen, moest ik even goed zoeken naar een goede kapsalon in Maastricht. Ik besloot gelijk een eerste stap te zetten en ben gewoon door de stad gaan lopen. Als ik een kapper tegenkwam, ben ik naar binnen gelopen om te kijken hoe je dan wordt ontvangen en wat ze allemaal te bieden hebben. En helaas kon niet elke kapsalon in Maastricht aan mijn verwachtingen voldoen. De ene vroeg hele hoge prijzen, dat vond ik wat overdreven. Ik weet wel dat je voor kwaliteit betaalt, maar het is natuurlijk de uitdaging om de beste kwaliteit voor een vriendelijke prijs te scoren. Bij een andere kapsalon in Maastricht werd ik niet vriendelijk te woord gestaan, ik kreeg erg het gevoel dat ik stoorde en dat ze geen tijd voor me hadden. Daar werd ik ook niet blij van.

Deze kapsalon in Maastricht is echt een aanrader

Geduld loont gelukkig, want op een gegeven moment kwam ik een kapsalon in Maastricht tegen waarbij wel alles op z’n plek viel. Ik werd zeer gastvrij ontvangen. Ze namen echt even de tijd voor me om de salon te laten zien en te vertellen hoe ze werken. Dat voelde gelijk goed, dus ik heb direct een afspraak gemaakt bij Ellie’s Kapsalon. Het is heel fijn om een goede kapper te hebben, al moest ik natuurlijk nog wel even in de praktijk ondervinden hoe goed ze daadwerkelijk zijn. Gelukkig kan ik nadat ik mijn haren heb laten knippen en verven zeggen dat ik deze kapsalon in Maastricht echt top vind, om diverse redenen:

  • Alleen professionele haarproducten
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Ervaren en vakkundige kappers

De service is top bij kapsalon in Maastricht, er werken alleen maar professionele kappers die ook passie hebben voor hun vak. Dat vind ik belangrijk, dat zorgt voor een natuurlijke motivatie om de klant zo veel mogelijk tevreden te stellen en zo goed mogelijk te knippen en verven.

Geniet van sfeer en kwaliteit bij Ellie’s Kapsalon

Iedereen die in Limburg woont en wel een goede kapsalon in Maastricht kan gebruiken, zou ik willen adviseren om de site ellieskapsalon.nl te bezoeken. Dan kun je gelijk zien wat Ellie’s Kapsalon voor jou zou kunnen betekenen. Ze knippen zowel heren als dames, dus iedereen kan er terecht. Ik ben heel blij met mijn nieuwe kapsel, ze gebruiken alleen topproducten dus mijn haar ziet er ook weer gezonder uit. Bovendien luisteren ze goed naar je wensen en bezitten ze ook de kennis en kunde om deze wensen daadwerkelijk tot uiting te laten komen in je kapsel. En je betaalt zeker niet te veel, gezien de kwaliteit die je krijgt bij deze kapsalon in Maastricht. Het is prettig om haar te hebben waar je blij mee bent. Ik voel me nu eenmaal lekkerder als mijn haar goed zit, als het er gezond en stralend uitziet. Daar word ik zelf een blijer mens van. Bovendien vind ik het heerlijk om naar Ellie’s kapsalon te gaan, dan ontsnap je even uit je drukke leven en kun je goed ontspannen. En je gaat dan ook nog eens weg met een prachtige nieuwe coupe.

Lees meer…